Nikolaj Kirk

Vores udgangspunkt er at flytte produkter og skæve madideer over på en helt ny bane. 

Foredrag

Gastronomisk opdagelsesrejse

Nikolaj Kirk har været på mange gastronomiske rejser rundt omkring i verden. I foredraget vil Nikolaj Kirk fortælle om de mange forskellige destinationer, som han har rejst til i forbindelse med at få forståelse af den pågældende madkultur, hvor gastronomiske forskelligheder udfordres og undersøges. 

Fødevarekvalitet og bæredygtighed

I foredraget ”Fødevarekvalitet og bæredygtighed” stiller Nikolaj Kirk spørgsmålstegn ved råvarernes tilstand og produktionen af råvarerne med det formål at få sat fokus på vitaminer i råvarerne frem for tilsætningsstoffer. 

Mad & Kunst

I ”Mad & Kunst” har Nikolaj Kirk fokus på at lave noget nyt mad, som ikke har været set eller serveret før. Hvad er det for eksempel, der gør mad til kunst og omvendt? Hvordan bliver mad en del af hverdagen, og hvordan kan maden være med til at skabe nye oplevelser og rum i hverdagen? 

Om Nikolaj Kirk

Nak og ÆD

Nikolaj Kirk vil blandt andet fortælle om, hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på TV. Hvorfor hedder programmet Nak & Æd? Smager en husmår godt? Det er nogle af de spørgsmål, Nikolaj vil svare på i foredraget. Nikolaj vil desuden fortælle om, hvordan han arbejder med programmet Nak & Æd, om hans holdninger til jagt og om vildtet han går efter i de nye programmer.

Mad og kunst

Food Fi Real

FOOD FI REAL er et ægte gadekøkken, som henvender sig til folk på gaden. Et køkken hvor alle kan nyde, være med og tage del i tilberedning, servering og spisning af maden

One Second Hand

Det siges, at forskellighed skaber dynamik og nytænkning. Det er netop dét, det handler om, hvis en ny trend skal skabes og vil slå igennem. One Second Hands profession er at skabe aktivitet ved at bringe frisk håndlavetmad ud på gaden

Kontakt

Forespørg på Nikolaj Kirk og få hurtigt svar

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.