Foredrag

Vi brænder for maden, oplevelserne og høj kvalitet I det kulinariske univers, foredraget kan også skræddersyes så det passer til jer.

Gastronomisk opdagelsesrejse

Dette foredrag giver blandt andet mulighed for at komme med på gastronomisk opdagelsesrejse. På to timer kommer vi rundt om nogen af verdens fjerneste stammer og naturfolk, vi hører om jagt, køkkenteknikker og igennem billeder og fortællinger fra rejserne, kommer vi helt derud hvor maden stammer fra, og hører om de eventyr som er forbundet med dette. Tag med på jagt på flyvemyrer eller slagtning af ko hos Dinka-stammen I verdens yngste land Sydsudan. Eller mød hovedjægerne på Borneo og hør om pusterørsjagt på korthalede makak-aber.

Fødevarekvalitet og bæredygtighed

I dette foredrag om fødevarekvalitet og bæredygtighed stiller vi spørgsmålstegn ved tingenes tilstand og byder deltagerne velkommen i kampen for bedre produktion af råvarer. Hvorfor kan fisk som er fanget I Danmark og kørt til Østeuropa for at blive fileteret, og så tilbage igen, stadig kaldes frisk fisk?
Og hvordan bremser vi de mange millioner fastfood måltider der bliver indtaget hver eneste dag?
Eller skal kyllinger kun sove tre timer, er det okay?
- vi kan alle være med til at få bedre mad hjem i køkkenerne!

Mad og kunst

Gennem kunst kan maden være med til at bygge broer imellem forskellige faglige grupperinger, hvorved samarbejde bliver en integreret del af projektet. Vi arbejder med maden, rummet, duft, smag, lyd, video og præsentation og fremførelse for publikum. Vi gør mad til kunst, eller gør vi?

Kontakt

FORESPRØG PÅ nIKOLAJ KIRK OG FÅ HURTIGT SVAR

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.