One Second Hand

Vi blev kontaktet af firmaet ’Surplus Wonder’, som i samarbejde med Dansk Røde Kors, havde udviklet en pop-up store hvis eneste varer var enlige handsker. Salget af handskerne gik til Hovedstadens Røde Kors’ årlige Juletræsfest, som giver ensomme medborgere mulighed for at holde en hyggelig juleaften sammen med andre.

Sammen med Surplus Wonder agerer vi vært i lancering af denne samvittigheds-performance. Vores mål var at få folk til at stoppe op på gaden, et sted hvor de ellers ikke ville gøre det. Forbindelsen mellem den enesomme handske, ensomme borgere, kulden på gaden og den finere bydel Frederiksberg, bandt vores gastronomiske medie hen mod suppekøkkenet.

I en biende kulde, iført hvide sikkerhedsdragter, megafon og termokopper fyldt med varm suppe, gav vi de forbipasserende en positiv oplevelse af suppekøkkenet, samtidig med at vi videregav det kolde indtryk af ensomhed.

Men rygende varm blomkåls suppe og med et glødende hjerte for at drysse hakket persille, purløg og sprødt brød på toppen, leverede vi vores medie videre.

Man siger at forskellighed skaber dynamik og nytænkning. Det er netop dét, det handler om, hvis man skal skabe en ny trend og vi vil igennem. Vores profession er at skabe aktivitet ved at bringe frisk håndlavetmad ud på gaden.

Så den 25 november kl. 17 åbnede vi denne Røde Kors butik med hundredevis af gode kopper øko-suppe…