Det Politiske Madshow.


Kan politikere bide en sild? Kan man lave snaps på isbjørnelort? Er frikadellen Dansk nok? Vi skabte en aften hvor politikere som Samira Nawa (RV), Rosa Lund (EL), Troels Lund Poulsen (V), og Morten Messerschmidt (DF). Blev indbudt til en løs aften med samtaler om fødevarepolitik, mad og deres egne holdninger til det at spise.

I et levende køkken, fik vi ”måske” skubbet lidt til de ellers scene vante politikere, ved at lade dem åbne østers, smage isbjørne-lortesnaps og bide i en saltsild. Alt sammen for at få dem ud af deres vante rytme og derved komme lidt tættere på hvem de er og hvad de måske mener.

En fyldt sal hos MAD ( som afholdte denne aften), var levende og med til at stille udvalgte spørgsmål til alle politikerne. Vi kom dertil hvor de begyndte at dele ud af dem selv. Flere fik endda sagt fra, ved at skulle smage på nye ting, hvilket viste hvor deres grænse var.

Køkkenet fungerede på den måde. Vi delte aftenen op i 3 runder, hvor hver enkelt runde fungerede sådan at vi på 20-25 minutter, både fik dem til at lave en aktivitet. Derefter spørgsmål og så efterfølgende smage på det vi havde skabt med dem. Derefter blev dette fjernet og næste runde gik så i gang med nye smage, ny aktivitet og flere spørgsmål. Alt var planlagt ned til mindste detalje helt uden små pause stop, hvilket hjælper til at folk ikke keder sig undervejs.

Hvis du har behov for hjælp til et sceneshow. Hvor folk skal kunne tale, men også skal lave en form for aktivitet undervejs, så er denne model en der kan bygges videre på, så den bliver tilpasset jeres ønsker og behov.